TESTIMONIALS

Onze klanten zijn tevreden met ons

Salima Ouald Chaib

Lima Advocatuur

Ik heb Jeroen benaderd in verband met het maken van een website voor mijn nieuw op te richten advocatenkantoor. Direct plande hij een telefonische afspraak in waarin we de mogelijkheden en mijn ideeën bespraken. Ik ontving een offerte en na goedkeuring, ging Jeroen direct aan de slag. Al een week later had hij een concept klaar van de opzet en indeling. Dit kwam 98% overeen met wat ik wilde. Hij is erg snel en vlot in zowel het werk als aanpassing alsook de omgang. Dit is echt een pré. Het eindresultaat mag er wezen, ben hartstikke tevreden over het resultaat.

De samenwerking met Jeroen was erg prettig en hij dacht mee en wees mij op punten waar ik zelf nog niet over had nagedacht. De communicatie verliep gemakkelijk en ook gaf hij mij toen de website af was een uitgebreide training, zodat ik zelfredzaam zou zijn. Ook dit verliep heel soepel en Jeroen nam hiervoor de nodige tijd en wees mij op de belangrijk punten.

Kortom, ik kan alleen maar zeggen dat ik het een zeer prettige samenwerking vond en dat ik dik tevreden ben over zijn inzet, kennis en toepassing. Ook de communicatie met Jeroen verliep erg soepel en vlot. Ook met (andere) vragen kon ik Jeroen berichten wanneer ik wilde. Hij reageert doorgaans erg snel op berichten, waardoor ik weer verder kon. Kortom, wil je een nieuwe website of wil je die van jezelf een boost geven, dan kan ik je Jeroen ten zeerste aanraden. Echt een professionele, integere en zeer bekwame jongeman. Wens je alle succes toe Jeroen! Mvg. Salima Ouald Chaib

Joke van der Zwaan

Wings and Footprints & stichting Nepal Benefiet Aalsmeer

Jeroen van JeroTech heeft prachtige, gebruikersvriendelijke websites voor ons ontwikkeld en mooie, zeer praktische nieuwsbrieven erbij ontworpen die automatisch gekoppeld worden aan de websites.

Hij geeft prima service en is zeer betrouwbaar. Problemen worden vakkundig en snel opgelost. Bij vragen kan hij op een vriendelijke en geduldige manier uitleg geven.  

Zeer aan te bevelen!!

Peggy Reiziger

HumpieDancing

Jeroen van JeroTech staat altijd klaar. Heeft veel kennis van zaken en is zeer kundig, professioneel, geduldig, betrouwbaar en behulpzaam. Hij helpt mij met mijn website toegankelijk en geupdate houden. Geen enkele vraag is raar en problemen worden snel opgelost, zodat ik mij kan focussen op mijn werk. Een aanrader voor iedere ondernemer.

Hanane Abaydi

FDBCK Agency & Corporate-activists

Na verschillende en wisselende ervaringen met websitebouwers, hebben we vanuit FDBCK Agency en Corporate-activists.com in Jeroen van Jerotech de juiste match gevonden. Hij begreep goed wat we wilden, dacht uitstekend met ons mee en was gedurende het hele proces zeer behulpzaam. Hij werkt ontzettend snel en kundig en wij zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit van zijn werk. Wij bevelen hem van harte aan.

Hanane Abaydi, founder FDBCK Agency en Corporate-activists.com

Marianne Buskermolen

Therapeutisch Centrum Oosteinder

Via Joke van der Zwaan werd ik geattendeerd op het bedrijf van Jeroen; JeroTech. Wat ben ik blij met deze websitebouwer. Binnen no time had ik een nieuwe website!

Samen met mijn collega brachten wij ideeën en teksten voor de website aan.

Jeroen heeft ons in het hele proces begeleid om de website ook die vorm te geven die we én mooi vonden én waarmee we ook zelf aan het werk konden.

Jeroen is heel vakkundig, maar wat voor mij daarnaast ook heel belangrijk is: hij reageert snel en staat altijd klaar om je te helpen!

Kortom ik ben reuze blij met Jeroen en kan hem iedereen aanbevelen.

Pieter Arets

MyHomeNext

JeroSites is een dynamisch bedrijf. De service is top en het werk professioneel. Ze denken goed mee in het realiseren van de beste oplossingen voor onze webapplicatie. In de loop van de bouw zijn foutjes snel en zonder gedoe verholpen. We zijn ontzettend tevreden met de prettige communicatie en de resultaten die zijn opgeleverd. Wil je ook een professionele webapplicatie laten bouwen? Wij zeggen: “zeker doen”.